Werkwijze

Onze methode voor financiële stabiliteit

Wij begrijpen dat elke financiële situatie uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Of je nu worstelt met schulden, de financiën van een dierbare moet beheren, of gewoon op zoek bent naar stabiliteit en groei, wij zijn er om je te ondersteunen.

Onze werkwijze is gebaseerd op vier belangrijke stappen om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen en aan te pakken. We werken nauw samen om een plan te maken dat bij jou past, en bieden voortdurende begeleiding om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft. Ontdek hieronder hoe we dit doen, en hoe we jou kunnen helpen om financiële rust en zekerheid te bereiken.

Lees meer

Stap 1

Kennismaking & intake

Bij Raad & Daad beginnen we met een persoonlijke kennismaking. We nemen de tijd om jou en je persoonlijke situatie te begrijpen. Dit omvat een grondige analyse van je financiële situatie, behoeften en doelen. We luisteren aandachtig en stellen vragen om ervoor te zorgen dat we precies weten hoe we je het beste kunnen helpen.

Stap 2

Analyse & Plan van aanpak

Op basis van onze kennismaking en analyse, stellen we een op maat gemaakt financieel plan op. Dit plan is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu financieel stabiel wilt worden of hulp nodig hebt bij het beheren van de financiën van een dierbare, we ontwikkelen een plan dat werkt.

Stap 3

Uitvoering & beheer

Met een duidelijk plan op zijn plaats, gaan we over tot actie. We vragen bij de rechtbank het bewind aan. Na goedkeuring door de kantonrechter implementeren we het plan. En we bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. We werken nauw samen met jou en eventuele andere betrokken partijen, zoals familieleden of zorgverleners, om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit.

Stap 4

Evaluatie & nazorg

Onze betrokkenheid eindigt niet na de implementatie. We bieden voortdurende begeleiding en monitoring om ervoor te zorgen dat de financiële situatie stabiel blijft en zich in de gewenste richting ontwikkelt. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en aanpassingen te maken als de situatie verandert. Ook na opheffing van het bewind blijven wij beschikbaar voor hulp en advies.

Wij helpen je graag een stap
vooruit te maken

Joost & Timo van Houdt, beschermingsbewindvoerders

Contact

Wij komen graag met jou in contact

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en dat je wellicht met vragen zit. Daarom nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail en we zullen zo snel mogelijk reageren. Samen kunnen we jouw situatie bespreken en kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Stuur een e-mail

Bel ons

Joost van Houdt

beschermingsbewindvoerder

Joost van Houdt

beschermingsbewindvoerder